Det händer bara på landet…

2015-10-05 06.47.57

Efter en halvlång frukost packade jag ryggsäcken och drog på mig skorna för att ta den långa Smedstorpsrundan. Lång för mig är 12 km i det här fallet. Kan vara 4.5 km i morgon…. det beror på dagsformen.

2015-10-05 10.26.45

Väl framme vid själva Smedstorp dök där upp en man med 2 små vita hundar – han sa rasnamnet men….nä, det försvann.  Han skulle också gå en runda så vi gjorde sällskap. Glad när det dyker upp människor som pratar själva och inte förväntar sig att jag ska underhålla dom hela tiden.

”Men du pratar väl gärna!” – säger ni säkert…..nja…det är en sanning med modifikation. Ibland kan behovet finnas, absolut, men när ”kravet” hänger i luften att det är jag som ska sköta konversationen…..då är det inte kul.

Så icke i detta fallet. Här var det ge och ta – ett samtal helt enkelt! Mest om olika vägar att gå med hundarna. Jag fick många tips om vägar som jag redan traskat på men så fick jag frågan om vägen mitt emot gamla skolan? Hade jag gått in den vägen? Nej det hade jag inte. Då ska jag lära dig en ny väg, sa han!

Plötsligt inser jag att jag är mitt ute i skogen med en vilt främmande man…..

Men herregud! Man får ju chansa lite i livet….och dessutom kände vi ju många gemensamt och hans fru kom från Kortedala….världen är ju inte särskilt stor….

2015-10-05 12.00.52

Tack för en härlig skogspromenad! Kanske vi stöter på varann igen nu när jag äntligen börjat få igång kroppen och orkar gå lite längre rundor. Även om jag gärna byter rundor så ofta jag kan för att ”vidga vyerna” lite.

2015-10-05 14.29.36

Och här är det en som kanske sover sig igenom resten av dagen. Dels långpromenad och sen sällskap av främmande individer varav två var långt under den meter som denna hund anser vara gränsen för både människa och hund vad gäller hans eventuella intresse…..det är till att vara kräsen!

Annonser
av loppan60

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s