Mina texter

Till mina vänner och ni andra som följer mig och det jag skriver.

Jag har för andra gången upptäckt att gruppen ” Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra”,  på Facebook med Tomas Gunnarsson och Carin Sigeskog, har lånat en text av mig, gjort om den och ”glömt” skriva upphovsman. Den här gången var inte texten mycket omgjord utan det handlade mer om en punkt och stor bokstav istället för tankestreck. (Det hade även Meditationsguiden.com gjort utan att jag hetsade upp mig  så det får vara som det är.) Men förra gången hade dom vänt på texten och gjort om den med en negation så djupet och ”stämningen” blev helt fel.

Vill absolut inte kalla mig författare men jag har en del i bagaget som måste ut och jag bearbetar och använder mig av självterapi genom att skriva så för mig är det väldigt viktigt att det blir korrekt kopierat och att mitt namn finns med. Om någon som är bättre på språket än jag har en konstruktiv åsikt är dom varmt välkomna att diskutera och kanske även göra om texten om jag anser att det blir bättre och tanken ändå framgår.

Om någon upptäcker mina texter utan namn, jag vet inte hur mycket ni läser, så är jag ytterst tacksam om jag blir uppmärksammad på detta. Jag följer ju själv inte alla grupper. Det är väldigt roligt att mina texter sprids men jag vill gärna ha  credit för dom.

En dag hoppas jag kunna samla dom i en bok kanske och då är det av stor vikt att upphovsrätten följs. Hur banalt jag än skriver. Det är min själ, mitt känsloliv och min historia. Mitt liv som jag äger och bestämmer över.

Tackar på förhand om någon tycker att ni vill hjälpa mig med detta!

Lena Harrysson Svenn

Annonser
av loppan60

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s